2008. június 8., vasárnap

Magunkhoz kellett, hogy térjünk!

Sajnos, nem jókedvünkből tértünk magunkhoz! Nem volt más választásunk!
Ki kellett keljünk a révületből!
Mert tegnapelőtt elmentünk termet bérelni a belvárosban.
Egyébként hobbyból is szoktunk ilyet csinálni, szerintünk ez jó!. Mindenkinek meg van a maga heppje! Azonban most megvolt az okunk is rá.
Annyira nagyon szoktuk figyelni az oldalunk látogatottságát, mint Micimackó a mézes bödön telítettségét. Nagyon sokan jöttek hozzánk a különböző keresőkön keresztül.
Ez azért van, mert mindketten ott voltunk azon a foglalkozáson, ahol a keresőoptimalizálás volt a téma. Tehát duplán figyeltünk a dologra.
És tudjátok mi volt a varázsszó, amit kerestek? Megsúgom: kérdezéstechnika.
Idejött hozzánk egy rakás user, és erről a témáról keresett anyagot. Végigbogarászott mindent, a stat. szerint min. 3 percet töltött az oldalon, és annyira nem talált semmit, mint az eltévedt Robin Hood Baktalórándháza határában.
Esetleg azt is érezhette, hogy jól átdobtuk a palánkon. És tényleg! Lehet, hogy jogosan?
Az oldalon nincs semmi a kérdezéstechnikáról!
De most őszintén: Miért ne írtuk volna be éppen ezt a szót? Hely az volt hozzá!! Te nem írtad volna be?

Innen már nem egyszerű nyerni!
Mi azonban megpróbáljuk, mert azt hallottuk, hogy azért vannak kivételek! Senki nem mondta, hogy éppen mi leszünk azok, de ettől még a mondás igaz lehet.
Ugyanis ebben a témában lehet elméleti anyagot átadni, de nem sok értelme van. Nem azért, mert nem képes felfogni, aki olvassa, hanem mert akkor hatékony igazán, ha rögtön gyakorolja is a versenyző.
Na, ezért béreltük a termet!

Nincsenek megjegyzések: